Nieuws

Toon artikelen met trefwoorden:

Gezocht: advies- en aangifte­medewerker met 4+ jaar ervaring

Ben jij een all-round fiscalist met een passie voor familiebedrijven en vermogende particulieren en wil jij deel uitmaken van een betrokken en snel groeiend trusted tax team? Wij komen graag met je in contact!
Lees meer

Consultatiedocument om anonimiseringsstructuren aan te pakken is ridicuul

Op 29 maart 2021 is er een zeer omstreden document voor een mogelijk wetsvoorstel, genaamd 'Aanpassing fiscaal kwalificatiebeleid rechtsvormen‘, ter consultatie voorgelegd.
Lees meer

Post-Master Internationaal en Europees Belastingrecht

Met de Nederlandstalige Post-Master Internationaal & Europees Belastingrecht van EFS in Rotterdam bent u in twee modules, van ieder een week, weer helemaal bij in de wereld van de internationale en Europese fiscaliteit.
Lees meer

Bedrijfsopvolgingsfaciliteiten onder vuur

De Bedrijfsopvolgingsfaciliteiten (BOF) of bedrijfsopvolingsregeling (BOR) zijn ingevoerd met als doel bedrijfsopvolgingen zonder fiscale belemmeringen te laten verlopen. Deze regeling ligt onder vuur vanuit zowel de Belastingdienst als de politiek.
Lees meer
Gezocht: Belastingadviseur met 8+ jaar ervaring

Gezocht: Belastingadviseur met 8+ jaar ervaring

Ben jij een allround-fiscalist met een passie voor familiebedrijven en vermogende particulieren en wil jij deel uitmaken van ons betrokken en snelgroeiend trusted tax team? Wij komen graag met je in contact!
Lees meer

Maak kennis met Bovi & Ox

De family office die ons en jullie helpt bij een nog volledigere ontzorging
Lees meer

Rupsje Nooitgenoeg

Frank is door het Belastingmagazine geïnterviewd over het concept wetsvoorstel 'Aanpassing wettelijk fiscaal verschoningsrecht'.
Lees meer

Bent u klaar voor mandatory disclosure?

Per 1 januari moeten meldingsplichtige grensoverschrijdende constructies worden gerapporteerd bij de Belastingdienst. Daarvoor geldt dan een termijn van één maand (voor constructies tussen 1 juli en 31 december 2020), of twee maanden (voor constructies van 25 juni 2018 tot en met 30 juni 2020). Heeft u al in kaart wat wel, maar ook wat niet gemeld moet worden?
Lees meer

Belastingplan 2021

Wij geven u een overzicht van de zaken uit het Belastingplan 2021 die er volgens ons toe doen. Ook staan we stil bij belangrijke ontwikkelingen die niet in het Belastingplan staan.
Lees meer

HVS&P werkt mee aan Marktlink coronaspecial

Ons kantoor heeft een bijdrage mogen leveren aan de coronaspecial van Marktlink. Wij geven onze visie op de steunmaatregelen en de kansen die de crisis mogelijk biedt.
Lees meer

Dick van Sprundel te gast bij Tax Talks (Sdu Licent)

Op 24 maart is Dick van Sprundel weer te gast geweest bij Sdu Licents Tax Talks, samen met Ruud de Smit om te praten over de 'coronamaatregelen' en de diverse fiscale aspecten daarbij. Een andere uitzending dan gebruikelijk; in verband met het coronavirus werd deze vanuit huis verzorgd!
Lees meer

Nieuwsbrief update fiscale aspecten coronacrisis

Het zijn bijzondere tijden, waarin de overheid ingrijpende maatregelen heeft ingesteld om de (verdere) verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. De fiscale aspecten daarbij zetten wij graag voor u op een rij.
Lees meer