Onze visie

Wij geloven in eerlijke & rechtvaardige toepassing van het (internationale) belastingrecht. Wij zijn het trusted tax team van ondernemers en ondernemingen, stellen de belangen van onze cliënten daadwerkelijk voorop en leveren altijd een fiscaal maatpak. Iedere ondernemer en onderneming is immers uniek. U heeft bij ons altijd één vaste adviseur die uw situatie kent en die aan een half woord genoeg heeft.

Daarnaast zijn wij wetenschappelijk en maatschappelijk betrokken. Wij publiceren over fiscale onderwerpen waarvan wij vinden dat die ertoe doen en onze mening hoeft niet populair te zijn.

Onze werkwijze

Wij zijn een enthousiast en ervaren team met een duidelijke focus: (internationaal) belastingrecht. Wij werken op basis van persoonlijke aandacht en een persoonlijke relatie met onze cliënten. Als trusted tax team richten wij ons op het verhogen van het rendement van onze cliënten; u ontzorgen, zodat u kunt ondernemen. Bij ons dan ook geen werken in grote teams, maar de beste man of vrouw ‘on the job’ – waarbij hoogwaardige, creatieve en no-nonsense fiscale dienstverlening altijd voorop staat.

Ervaring

U profiteert van onze gecombineerde ervaring als adviseurs bij de ‘Big-4’ kantoren, vooraanstaande advocatenkantoren en van onze ervaring op wetenschappelijk gebied (onderwijs en publicaties). Wij doorzien snel uw situatie en zijn in staat om efficiënt uw fiscale maatpak samen te stellen.

Pro-actief

Vanuit de vertrouwensrelatie met onze klanten kunnen wij uitstekend anticiperen op de gevolgen van ontwikkelingen in (fiscale) wetgeving op uw situatie. Dit betekent een kordate reactie en tijdige afwending van mogelijke nadelige gevolgen. Wij voorkomen liever problemen dan dat we ze oplossen.

Maatwerk

Waar grotere ondernemingen vaak hechten aan meer fiscale transparantie, hechten familiebedrijven vaak meer aan privacy. Door onze werkwijze is uw privacy geborgd, maar ook met een wens om transparantie weten wij raad.

Los daarvan: in beide situaties is er vraag naar fiscale risicobeheersing en naar optimalisatiemogelijkheden voor de fiscale positie. In onze advisering houden wij rekening met de wensen en eisen van de onderneming, de ondernemer en de stakeholders – of dat nu de directie van een multinational is of een directeur-groot aandeelhouder van een familiebedrijf.