24 november 2020
Dick van Sprundel

Bent u klaar voor mandatory disclosure?

Per 1 januari moeten meldingsplichtige grensoverschrijdende constructies worden gerapporteerd bij de Belastingdienst. Daarvoor geldt dan een termijn van één maand (voor constructies tussen 1 juli en 31 december 2020), of twee maanden (voor constructies van 25 juni 2018 tot en met 30 juni 2020). Heeft u al in kaart wat wel, maar ook wat niet gemeld moet worden?

Om u te helpen hebben wij een aantal flow-charts gemaakt die gebruikt kunnen worden bij het inrichten van het DAC6 proces bij de intermediair, de verlener van diensten en voor de relevante belastingplichtige. Die treft u via de onderstaande links:

DAC6 process intermediary
DAC6 process service provider
DAC6 process relevant taxpayer

Toch liever even sparren? Wij denken graag met u mee.

Of ga naar: