18 september 2017
Dick van Sprundel

Samenwerking met Hermans & Partners, accountants en adviseurs

Herreveld Van Sprundel & Partners (HVS&P) richt zich op het verhogen van uw rendement door u in staat te stellen te ondernemen zonder (fiscale) zorgen – wij zijn uw strategische partner. Dat gaat wat ons betreft verder dan enkel fiscale advisering en ziet ook op, bijvoorbeeld, accountancy en compliance.

Met Hermans & Partners, accountants en adviseurs (in het vervolg H&P) hebben wij een partner gevonden die onze visie deelt en onderschrijft. Het doet ons dan ook genoegen om aan te kondigen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met H&P, waarmee wij toegang hebben tot de uitgebreide expertise van H&P op het gebied van compliance en accountancy. Omgekeerd brengt de samenwerking met zich mee dat complexere fiscale vraagstukken die bij cliënten van H&P spelen in samenwerking met HVS&P zullen worden uitgewerkt.

Per 1 september jl. hebben wij ons gevestigd in het pand van H&P te Rotterdam.

Frank Herreveld

Partner, advocaat & belastingadviseur
Of ga naar: